Noi
21
2013

Campanie Black Friday

Black-Friday-Deals

Reducerile se aplica rezervarilor noi, care nu se suprapun pe perioadele de varf de sezon, si anume 15.04.2013 – 25.04.2014 respectiv 01.07.2014 – 01.09.2014. Preturile includ toate taxele, si sunt valabile exclusiv daca rezervarea plasata este ferma si achitata integral. Comenzile se confirma in scris. Ofertele sunt valabile in limita flotei disponibile alocata pe promotie, si ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din start (daca masina nu este libera pe datele cerute). De asemenea NU vom suplimenta numarul de masini disponibile.

Oferta de inchiriere auto de BLACK Friday o gasiti aici.

Oferta este valabila pentru
– Otopeni
– Bucuresti
– Sibiu
– Brasov
– Constanta
– Bacau
– Buzau
– Ploiesti
– Targoviste

In momentul publicarii campaniei urmatoarele masini erau libere
– Hyundai i20, 5 unitati
– Skoda Fabia 5 unitati
– Dacia Logan 3 unitati
– Hyundai Accent 5 unitati
– Hyundai i30 5 unitati
– Chevrolet Aveo 5 unitati
– Skoda Octavia 2 unitati
– Audi A4 2 unitati
– Dacia Duster 2 unitati
– Hyundai IX35 2 unitati

Oct
22
2013

Pensiuni turistice

Incepand cu luna Octombrie suntem partener oficial al pensiunituristice.com. Asadar orice pensiune membra in sistem beneficiaza automat de o reducere de 10% pentru orice masina de inchiriat din lista companiei noastre. Deasemenea turistii cazati la pensiunile membre in sistem beneficiaza de reduceri pentru serviciile de inchirieri microbuze sau autocare, precum si de tarife speciale pentru autoturismele disponibile.

Codurile de reducere se aplica pentru masinile libere, imediat dupa generarea cotatiei de agentii de vanzari. Ele sunt valabile pe termen nelimitat si sunt transmisibile. Aceste coduri sunt NS10DVSC pentru autoturisme, si NV10GDJS pentru masinile de transport pasageri.

Apr
28
2012

Oferta speciala pentru vara

In sezonul cald va oferim masini cu sau fara AC. Deasemenea va recomandam sa optati pentru o masina cu capacitate cilindrica mai mare. Masinile cu motor mic (600-800 cmc) desi sunt dotate cu aer conditionat, nu fac fata de regula diferentelor de temperatura din Romania, cand in sezonul cald temperaturile pot depasi 40C la umbra. In varianta fara aer conditionat (Dacia Preferance), Dacia Logan 1.5 DCI, sau 1.6 MPI este una dintre cele mai bune variante, datorita consumului mic de carburant si a spatiului generos la interior.

Pe variantele cu aer conditionat, puteti incerca masini precum Dacia Logan Laureate, cu dotari complete (ABS, ABD, AFU, Airbaguri si AC). De asemenea puteti opta pentru masini din clasa superioara, precum Audi A4 sau VW Passat care dispun de climatronic. Aceste masini pot regla si stabiliza automat la interior temperatura, la un nivel confortabil.

Indiferent de firma pe care o alegeti, va recomandam deasemenea sa nu plecati la drum fara documentele masinii, si a autorizatiei speciale de inchirieri emisa de RAR (documentul pe fond verde). De asemenea va reamintim ca in Romania, conducerea unui autoturism fara documente in original (talon) se sanctioneaza cu amenda contraventionala.

Apr
21
2012

Garantia la inchiriere

V-ati intrebat vreodata de ce firmele de profil percep garantie pentru masini, desi ele sunt asigurate complet? In momentul de fata, in Romania, nici o companie de asigurari nu ofera firmelor cu acest specific posibilitatea de a asigura o masina fara fransiza per eveniment. Aceasta fransiza, este o suma (intre 100 si 450 de Euro) care este retinuta de fiecare data cand un eveniment (accident, tamponare) are loc, chiar daca masina este asigurata complet.

Daca vinovat de accident se face celalalt conducator auto, firma de inchirieri va repara masina pe RCA-ul vinovatului, fransiza nefiind retinuta clientului. In caz contrar insa, din garantia clientului se va retine valoarea fransizei asiguratorii. Atentie insa, niciodata nu se va retine mai mult decat valoarea garantiei. De exemplu, daca fransiza este de 450 de euro si garantia constituita este de 200 de euro (cazul cel mai frecvent), clientului i se va retine in caz de accident cauzat din vina sa, cel mult suma de 200 de euro. La livrarea masinii, agentii va vor prezenta conditiile generale de inchiriere, precum si tipurile de daune neacoperite de asigurare precum cele cauzate in urma conducerii in stare de ebrietate, folosirea de motorina in loc de benzina, si asa mai departe. Exista deasemenea daune excluse de la asigurare, conform contractului de inchiriere (anvelope si parbriz) daune suportabile de catre client.