Apr
28
2012

Oferta speciala pentru vara

In sezonul cald va oferim masini cu sau fara AC. Deasemenea va recomandam sa optati pentru o masina cu capacitate cilindrica mai mare. Masinile cu motor mic (600-800 cmc) desi sunt dotate cu aer conditionat, nu fac fata de regula diferentelor de temperatura din Romania, cand in sezonul cald temperaturile pot depasi 40C la umbra. In varianta fara aer conditionat (Dacia Preferance), Dacia Logan 1.5 DCI, sau 1.6 MPI este una dintre cele mai bune variante, datorita consumului mic de carburant si a spatiului generos la interior.

Pe variantele cu aer conditionat, puteti incerca masini precum Dacia Logan Laureate, cu dotari complete (ABS, ABD, AFU, Airbaguri si AC). De asemenea puteti opta pentru masini din clasa superioara, precum Audi A4 sau VW Passat care dispun de climatronic. Aceste masini pot regla si stabiliza automat la interior temperatura, la un nivel confortabil.

Indiferent de firma pe care o alegeti, va recomandam deasemenea sa nu plecati la drum fara documentele masinii, si a autorizatiei speciale de inchirieri emisa de RAR (documentul pe fond verde). De asemenea va reamintim ca in Romania, conducerea unui autoturism fara documente in original (talon) se sanctioneaza cu amenda contraventionala.

About the Author: Alex