Meniu 

Mitsubishi Montero - Model 2019

ID: 497

Preturi incepand de la € 65
De la € 65

Numar masina de inchiriat: 497

Caracteristici ale clasei: 497
 
Clasa:
SUV cu 5 usi
Consum:
7.5 L/100 km
Culoare:
Negru
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Automata
Tractiune:
All wheel drive
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata gratuit in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, gratuit.

Detalii aditionale

Mitsubishi Montero, este un SUV cu capacitati deosebite atat offroad cat si onroad. Masina este extrem de robusta, are o prestanta deosebita, si un motor extrem de puternic. Va recomandam sa inchiriati aceasta masina daca urmeaza sa vizitati zona montana (de exemplu judetul Brasov) sau daca aveti un numar mare de bagaje, si implicit nevoie de un spatiu de stocare mai mare in habitaclu sau in portbagaj.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara, Paste, Craciun, si orice alte sarbatori (de exemplu pentru 15 aprilie - 01 mai 2021) tarifele difera si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

inchirieri masini Mitsubishi Montero
Acest anunt a fost afisat de 13062 ori.
inchirieri Mitsubishi Montero Fata masina Mitsubishi Montero Interior inchiriere Mitsubishi Montero Lateral auto Mitsubishi Montero Spate
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix