Meniu 

Suzuki Grand Vitara - Model 2019

ID: 679

Preturi incepand de la € 35
De la € 35

Numar masina de inchiriat: 679

Caracteristici ale clasei: 679
 
Clasa:
SUV cu 4 usi
Consum:
7.4 L/100 km
Culoare:
Gri
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Manuala
Tractiune:
All wheel drive
Combustibil:
Benzina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata gratuit in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, gratuit.

Detalii aditionale

Suzuki Grand Vitara este o masina din clasa SUV produsa de constructorul nipon Suzuki incepand cu anul 1988. Este o masina spatioasa, compacta, eleganta, cu un design bine conturat dar modern si este perfecta pentru calatoriile speciale in familie sau cu prietenii sau pentru inchirierea din aeroporturi. Generatia curenta are un portbagaj de 398 litri, iar in urma testelor EURONCAP a obtinut un scor de siguranta de 5 stele.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara, Paste, Craciun, si orice alte sarbatori (de exemplu pentru 15 aprilie - 01 mai 2021) tarifele difera si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

inchirieri masini Suzuki Grand Vitara
Acest anunt a fost afisat de 5741 ori.
inchirieri Suzuki Grand Vitara Fata masina Suzuki Grand Vitara Interior inchiriere Suzuki Grand Vitara Lateral auto Suzuki Grand Vitara Spate
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix