Inchirieri auto pe termen lung (long term rentals)

In prezent lucram cu circa 15 companii multinationale in vederea asigurarii serviciului de inchirieri de masini pe termen lung. Ne puteti contacta, folosind formularul special, si va vom oferi o cotatie calculata in functie de: numarul de kilometri estimati a fi realizati pe an, marca si modelul masinii si implicit costurile de achizitie respectiv mentenanta si de pachetul de servicii dorit (all inclusive sau nu, schimb de anvelope, revizii tehnice).

Avantajele serviciilor noastre de inchirieri pe termen lung

Reducerea timpului: eliminati astfel activitatile de mentenanta si administrare a flotei, si diminuati incarcatura contabila asociata, lucru care va permite sa va concentrati pe obiectul principal de activitate.

Amortizarea autoturismului si riscul valorii reziduale: eliminati pierderile financiare legate de amortizari, si de scaderea valorii reziduale a masinii concomitent cu folosirea acesteia. Valoarea de revanzare a unei masini este incerta. Folosind serviciile de inchirieri auto pe termen lung, platiti doar pentru folosirea efectiva a masinii.

Inlocuirea autoturismului: in cazul in care avarii importante survin, sau daca masina necesita reparatii, ea va fi inlocuita cu o masina identica, sau cu o masina din clasa similara. In plus, costurile nu vor fi suportate in nici un caz de catre client.

Intretinere si reparatii/defectiuni neasteptate: rata de leasing include toate cheltuielile, indiferent de predictibilitatea acestora. Astfel nu va trebui sa va asumati nici un fel de risc legat de folosirea masinii de inchiriat.

Deductibilitate fiscala integrala: TVA reprezentand 24% din pretul de inchiriere este integral deductibil. In plus, cheltuiala reprezentata de inchirierea masinii pe termen lung, diminueaza valoarea impozitului pe profit.

Tariful de inchiriere include toate taxele: precum asigurari Casco, RCA, schimbul de anvelope, masina la schimb in caz de avarie, asistenta rutiera, si mentenanta totala a masinii.

Concentrarea pe obiectul principal de activitate: inchirierea pe termen lung a unei masini va ofera posibilitatea de a va concentra pe obiectul principal de activitate, fara a pierde timp si bani cu evenimente ocazionate de folosirea masinii sau a flotei proprii.

Reducerea costurilor administrative: masinile de inchiriat, sunt incluse doar in bilantul companiei noastre. Inchirierea efectiva reprezinta doar un cost din punct de vedere fiscal pentru compania care foloseste masinile de inchiriat.

Pentru orice informatii aditionale ne puteti contacta si la numerele de telefon publicate pe acest website. In termen de o zi lucratoare de la data plasarii unei cereri de cotatie, va vom raspunde cu o structura a costurilor estimate.