Meniu 

Mazda B Series - Model 2019

ID: 596

Preturi incepand de la € 80
De la € 80

Numar masina de inchiriat: 596

Caracteristici ale clasei: 596
 
Clasa:
SUV cu 4 usi
Consum:
6.0 L/100 km
Culoare:
Argintiu
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Manuala
Tractiune:
4X2
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata gratuit in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, gratuit.

Detalii aditionale

Mazda CX-5 este o masina SUV cu tractiune fata a fost lansata prima data in anul 1961. Designul interior este modern si simplu fiind structurat pe zone clar delimitate. Orice calatorie va fi relaxanta si confortabila datorita scaunelor confortabile. Mazda are un portbagaj de 506 litri si a obtinut un scor de 5 stele in urma testelor de siguranta EURONCAP.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara, Paste, Craciun, si orice alte sarbatori (de exemplu pentru 15 aprilie - 01 mai 2021) tarifele difera si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

inchirieri masini Mazda B Series
Acest anunt a fost afisat de 3329 ori.
inchirieri Mazda B-series Fata masina Mazda B-series Interior inchiriere Mazda B-series Lateral auto Mazda B-series Spate
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix