Inchirieri auto in Bacau si in alte 40 de orase

Puteti sa inchiriati o masina din Bacau sau din Iasi si Suceava. Astfel puteti vizita principalele atractii turistice ale zonei, sau puteti calatorii fara a va baza pe transportul in comun (destul de problematic in aceasta regiune a Romaniei)

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in Bacau?

Orasul Bacau este un municipiu din Romania si resedinta a judetului. Bacau, avand un numar de 204 500 locuitori. Municipiul este situat in Lunca Siretului, pe dreapta raului Bistrita (in apropiere de confluenta cu Siretul), la o altitudine de 165 m. Puteti gasi un centru de inchirieri auto in Bacau sunand la call-centerul nostru non stop. Astfel va puteti programa livrarea masinii.

Veche asezare, in vatra careia s-au gasit urine de locuire neintrerupta incepand din perioada daco-romana si mai ales din secolele IV-VII, Bacaul este atestat documentar pentru intaia oara in anul 1408. Targ moldovenesc renumit, este astazi unul dintre cele mai mari centre urbane si industriale din Romania (utilaje tehnologice, masini-unelte, aeronautica, produse din lemn, textile si confectii, produse alimentare).

Puteti ajunge in Bacau cu masina inchiriata din alt oras, conducand pe E574 (catre Brasov) sau E85. In plus puteti comanda un dispozitiv GPS la costul de 3 Euro pe zi, pentru a putea gasi mai usor principalele puncte de atractie turistica. La cerere va putem furniza de asemenea o harta rutiera a Romaniei.

Principale obiective turistice de vizitat cu masina in oras cu masina de la inchirieri auto Bacau, sunt: Ruinele Curtii Domnesti, amenajate muzeistic in 1973, reflecta arta constructorilor moldoveni din sec. XV: Muzeul de Istorie care cuprinde un bogat fond muzeistic referitor la trecutul acestor meleaguri si la opere de arta (in special picturi si sculpturi) realizate de artisti romani in secolele XIX si XX. In plus cu autoturismul inchiriat puteti vizita case memoriale, expozitii si monumente omagiale, statui si busturi.

Regiunea inconjuratoare: Parcul Gherghesti, avand o bogata padure de conifere si foioase, si popas turistic; Hemeius, sat, avand un potential dendrologic deosebit, flora fiind alcatuita din 180 specii de arbori indigeni si din alte regiuni ale globului.

In plus, cu masina provenita de la inchirieri auto in Bacau, puteti vizita Rricaciuni, sat, renumit centru de anografie si arte populate (cunoscut pentru tesaturi, si confectionarea obiecte din lemn). Tot aici veti gasi si satul Buhusi, avand Conacul Buhus, monument de arhitectura din prima parte a sec. XVIII. Aproape de Bacau este situat si Hanul din Guru Orbicului care dateaza tot din sec. XVIII (unul dintre cele mai vechi si mai bine pastrate din Moldova). Biserica Sfantul Nicolae, construita din lemn in 1730 si ornamentata cu o frumoasa decoratie din crestaturi este un alt punct de atractie turistica a zonei. Va sfatuim sa vizitati si Manastirea Runcu, edificata in 1787, in care s-a amenajat o expozitie, cu piese ce reflecta dezvoltarea economica, sociala si culturala a orasului Bacau.