Inchirieri auto in Bucuresti si in alte 40 de orase

Cautati o masina de inchiriat in Bucuresti sau in aeroporturile internationale din Baneasa si Otopeni? Livrarea este gratuita la domiciliul clientului, si toate masinile de inchiriat sunt aduse curate si cu plinul facut. Serviciul de livrare este non stop, 7 zile pe saptamana, 24 de ore pe zi.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in Bucuresti?

Municipiul major orasul Bucuresti (Capitala Romaniei), are o populatie de 2,1 milioane locuitori si este situat in regiunea munteana (zona Muntenia) a zonei constituita in jurul Dambovitei la o altitudine cuprinsa intre 70 si 90 de metri. Constituie o regiune urbana reprezentativa pentru Romania, fiind de asemenea centru politico-administrativ de seama, atat economic cat si comercial constituind de asemenea o concentrare a stiintei, nod central al culturii si artei, nod de convergenta a arterelor de circulatie (facilitand accesul cu masina de la inchirieri auto Bucuresti), feroviara si punct de importanta strategica, iar prin multitudinea si varietatea monumentelor istorice si arhitecturale, si a asezamintelor de seama, este cel mai reliefat, mai reprezentativ si mai atragator pentru turisti centru turistic al tarii.

Orasul-capitala a Romaniei este impartit administrativ in 6 sectoare urbane (in jurul sau este teritoriul apartinand Ilfovului, cu resedinta in municipiul Bucuresti). In ceea ce priveste amplasarea, orasul Bucuresti se pozitioneaza la distante apropiate de marile capitale europene.

Prezenta urmelor de locuire in actuala Capitala se pierde in urma timpului, cercetarile arheologice relevand vestigii datand din epoca pietrei cioplite (dealurile Radu Voda si Mihai Voda) — cu 150 000 de ani in urma, apoi construite inca din epoca pietrei slefuite cand este consemnata in plus si prezenta triburilor traco-gete si apoi geto-dace in aria primara bucuresteana.

Daca vreti sa inchiriati cu masina inchiriata din Bucuresti si sa vizitati orasul si localitatile de la periferie va recomandam sa inchiriati si un dispozitiv GPS pentru a va descurca fara probleme in traficul urban. Fiecare masina inchiriata care face parte din oferta companiei noastre vine cu o harta a municipiului Bucuresti in torpedou, insa va recomandam sa verificati acest lucru inainte de ridicarea efectiva a masinii.. Desi zona nu a fost niciodata existenta sub tutela, totusi, influenta latina, manifestata permanent destul de puternic s-a concretizat in forma si aspectul general obiectelor de lut, in tehnicile si armele folosite la razboi, in modelul podoabelor si tipul uneltelor, dar si in inscriptiile si vestigiile arheologice descoperite. Cele de la Straulesti,si din alte cartiere Bucurestene, arata ca dupa plecarea timpurie a armatelor romane in sudul Dunarii, dupa 271 (marea retragere aureliana), locuirea din zona Campiei Romane, si deci si a ariei, a continuat dar si s-a intensificat puternic, principalele indeletniciri ale populatiei fiind, si ramanand, agricultura si pastoritul. Nu uitati ca puteti inchiria o masina din Bucuresti la un pret convenabil, direct online prin completarea formularului de rezervare electronica.

[+] Arata punctul de livrare in Bucuresti (livrarile se fac doar cu programare telefonica)

Ne gasiti si pe Google+