Inchirieri auto in Aeroportul Otopeni (Henry Coanda)

Urmeaza sa ajungeti in Aeroportul Otopeni? Cautati sa inchiriati o masina direct din aeroport? Nimic mai simplu. Puteti sa inchiriati masina din aeroport, si sa o returnati tot in aeroport, iar acest serviciu de livrare predare va este asigurat complet gratuit. Mai nou, pentru inchirierile de peste o saptamana, puteti sa preluati masina din aeroport, si sa o returnati in oricare alt judet din Romania. Taxa de inchiriere se plateste la livrare, iar garantia este blocata preferabil pe cartea de credit. Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre, puteti consulta pagina Intrebari Frecvente.

Scurta descriere a aeroportului international Otopeni - OTP

Aeroportul International Otopeni (supranumit si Henry Coanda), are codul IATA OTP, si este cel mai mare aeroport international de pe teritoriul Romaniei. Acesta este amplasat in Otopeni, Judetul Ilfov, si proceseaza anual in jur de 6 milioane de pasageri. Aeroportul este conectat de municipiul Bucuresti de liniile RATB 783 si 780 si de servicii de transport rapid care leaga aeroportul de Gara de Nord sau de zona centrala a capitalei. Reteaua rutiera este dominata de DN1, plus drumuri secundare, iar accesul la si din OTP, este realizat facil cu masina inchiriata din Aeroportul Otopeni.

Cele mai frecvente companii aeriene care opereaza in otopeni sunt Aegean Airlines (Atena), Air France (Franta-Paris), Aer Lingus (Dublin - Irlanda), Aeroflot (pe ruta Rusia-Moscova-Sheremetyevo), Air Moldova (Republica Moldova - Chisinau) si Alitalia (Roma-Fiumicino, Milano-Malpensa). Pe aeroport opereaza alte 32 de companii aeriene, care folosesc 24 de porti de imbarcare devenite operationale ca urmare a unui amplu proces de refacere al aeroportului, demarat in anul 2010.

Masina de inchiriat din Aeroport, va fi parcata la livrare in parcarea superioara a Aeroportului, situata in vecinatatea portilor pentru Sosiri Internationale. Dupa debarcare, si gasirea bagajelor, va puteti indrepta catre usile metalice culisante care marcheaza iesirea din aeroport. Agentii nostri va vor astepta cu cheile masinii de inchiriat in fata barei metalice care desparte zona de debarcare si zona pentru servicii comune. Acestia vor avea o placuta avand numele de client inscriptionat.

Ulterior, agentii de inchirieri va vor conduce la masina de inchiriat, va vor prezenta starea si functiile acesteia, si dupa o scurta inspectie vizuala, marcata de notarea unor eventuale microdefecte, va vor inmana actele masinii, cheile acesteia, contractul de inchiriere, factura pentru chirie, chitanta si documentele pentru garantie (daca aceasta exista). In masina veti gasi si o harta a orasului. Nu uitati sa solicitati in prealabil un dispozitiv de tip GPS daca estimati ca veti avea nevoie de acesta pe parcursul calatoriei cu masina de la inchirieri auto. Pentru orice alte informatii puteti consulta pagina de intrebari frecvente, sau ne puteti apela la numerele de call-center.

[+] Arata punctul de livrare in Otopeni (livrarile se fac doar cu programare telefonica)

Ne gasiti si pe Google+