Inchirieri auto in Constanta si in alte orase din Transilvania

Vreti sa inchiriati o masina in Constanta, sau poate pe litoral? Nimic mai simplu. Toate masinile din lista noastra pot fi livrate de agenti specializati in activitatea de inchiriere, direct la hotel sau la domiciliul clientului. Completati corect in formularul de rezervare online, locul de livrare si de predare si agentii de inchirieri auto va vor suna imediat pentru confirmarea cererii.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in orasul Constanta?

Orasul Constanta este unul dintre cele mai mari orase din Romania, cu o populatie totala de 350 500 de locuitori (la care se adauga sute de mii de turisti mai ales in perioada estivala). Orasul este positionat in zona estica a podisiului Dobrogei Centrale, pe tarmul marii Negre la o altitudine care nu depaseste 35 de metri inaltime. Puteti beneficia de masinile noastre de inchiriat atat direct in orasul Constanta, cat si cu livrare gratuita in orice punct invecinat sau in statiunile de pe litoral (Mamaia, Eforie, Neptun).

Orasul este cel de al doilea mare centru urban si economic al Romaniei (dupa Bucuresti) si constituie in prezent nucleul omogen si coordonator al activitatii de turism de tip sunlust de pe litoralul romanesc avand in acelasi timp si cea mai mare capacitate de cazare la nivel national fiind vizitabil cu masina de la inchirieri auto.

Cu o existenta bogata si cu o istorie deosebita intinsa pe o perioada lunga, aceasta asezare a fost fondata de colonisti greci veniti din Milet in secolele VD—VI a.Cr. intr-o zona dominata de o o populatie autohtona geta. Datorita amplasarii strategice, la intersectia principalelor rute comerciale maritime, orasul se dezvolta apoi si devine o cunoscuta cetate de aparare, sub numele de Tomis, care este ocupata de imperiul roman in 62-61 a.Cr. In Tomis este exilat si poetul roman Publiu Ovidius Naso.

Asaltat si atacat de-a lungul timpului, de popoarele migratoare si afectat de evenimente nefavorabile precum inundatiile, orasul inregistreaza perioade de decadere ce alterneaza cu allele de inflorire deosebita. Principale objective turistice ce pot fi vizitate sunt edificiul roman cu mozaic, un interesant complex arhitectonic, statuia poetului Ovidiu sau zidul roman de aparare de Melina, zid facand parte din vechea cetate si fiind prevazut cu turnuri de aparare.

Orasul Constanta poate fi vizitat cu masina de inchiriat si constituie centrul nervos al turismului de vara romanesc. Daca sositi din strainatate va sugeram sa inchiriati o masina direct la aterizare (din aeroporturile internationale Baneasa si Otopeni). In caz contrar puteti inchiria o masina si din Constanta, insa va trebui sa completati in formularul de rezervare corect, locul de livrare respectiv de predare al masinii de inchiriat. La livrare va sfatuim sa verificati starea tehnica a masinii de inchiriat prin intermediul inspectiei vizuale. Nu uitati sa semnalati agentului de inchiriere eventuale probleme.