Inchirieri auto in Sibiu si in orasele invecinate

Cautati sa inchiriati o masina in orasul Sibiu, cu livrare si predare complet gratuita? Alegeti o masina de pe siteul nostru, si agentii de inchirieri va vor contacta pentru a va face o oferta pentru Sibiu. In cazul in care masina de inchiriat dorita nu este disponibila, va vom anunta in prealabil despre acest lucru, si va vom oferi alternative viabile. Toti clientii nostriu beneficiaza de carduri de discount si de avantaje suplimentare dupa prima inchiriere.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in Sibiu?

Municipiul Sibiu, resedinta a judetului cu acelasi nume, are o populatie de 169 700 locuitori si este situat in Depresiunea Colinara a Transilvaniei, in microregiunea Cindrel, de-a lungul vaii raului Cibin, la un plafon de altitudine care rareori depaseste 400 de metri inaltime. Arterele rutiere leaga orasul de Ramnicu Valcea, unde se poate ajunge usor cu masina inchiriata, si implicit de Pitesti si Bucuresti.

Avand un bogat trecut din punct de vedere istoric, orasul, fost salas al cetatii Cedonia, existenta din timpul Imperiului Roman, prezinta urme primare de locuire inca din neolitic. Inca din jurul secolului X, exista o organizare politico-administrativa proprie a regiunii, dominata de cneji, organizati inclusiv in formatiuni politice. Spre deosebire de alte orase din Romania, unde se remarca variatii majore ale populatiei, in orasul Sibiu locuirea este una continua, lipsita de perioade de abandon sau de scadere dramatica a populatiei.

Cu autoturismul de la inchirieri auto Sibiu, puteti vizita zona fortificata a orasului, ridicata si consolidata in mai multe etape succesive, si bazata pe o prima linie de aparare, construita in anii 1200, si formata dintr-un zid de aparare protejat de turnuri (ruinele inca sunt prezente). Ulterior linia de aparare a fost intarita, ultimele modificari fiind realizate in 1727:. Circa o suta de ani ani mai tarziu, este dat in folosinta muzeul de la Brukenthalm cel mai vechi muzeu existent in Romania, si unul dintre cele mai impresionante din Europa Rasariteana. Biblioteca muzeului cuprinde circa un sfert de milion de carti, manuscrise si tiparituri, care pot fi consultate.

Va recomandam sa achizitionati o harta turistica de-a lungul sederii in Sibiu. Multitudinea obiectivelor turistice de vizitat poate deveni coplesitoare. In plus, organizarea orasului si a periferiei sale permite accesul cu masina de inchiriat insa deseori drumurile sunt foarte inguste, ramificate sau blocate, fiind necesar sa va deplasati pe jos pana in anumite regiuni municipale.

In sezonul turistic, va rugam sa plasati o rezervare cu minim 7 zile calendaristice in avans, pentru a creste sansa ca masina dorita sa fie disponibila in perioada dorita. In caz contrar, ne puteti apela la numarul de telefon de urgenta (call center) existent atat in pagina de contact cat si in antetul acestui site web. Pentru orice alte informatii sau solicitati, nu ezitati sa ne contactati.