Meniu 

Dacia Logan MCV - Model 2019

ID: 804

Preturi incepand de la € 33
De la € 33

Numar masina de inchiriat: 804

Caracteristici ale clasei: 804
 
Clasa:
Monovolum cu 5 usi
Consum:
6.0 L/100 km
Culoare:
Negru
Culoare interior:
Gri
Transmisie:
Manuala
Tractiune:
4X2
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata gratuit in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, gratuit.

Detalii aditionale

Cu trăsături fidele noii identităţi vizuale a mărcii, cu o versiune Lauréate îmbunătăţită si un motor de 1500 cmc ce dezvolta 70 CP, Noua Dacia Logan MCV se înscrie în politica de reînnoire a Dacia, o marca generoasă şi ingenioasă. În configuraţia cu 7 locuri, Noua Dacia Logan MCV oferă spaţiu şi confort pentru trei adulţi (peste 1,90 m) pe bancheta de pe rândul 2, şi pentru alţi doi adulţi pe bancheta de pe rândul 3. Spaţiul la nivelul coatelor este de 1,42 m, în timp ce spaţiul disponibil la nivelul genunchilor este de 170 mm, respectiv 174 mm. Volumul de încărcare atinge valori record. Pe lângă cei 54 l disponibili în spatiile de depozitare din habitaclu, noua Dacia Logan MCV afişează un volum de încărcare de 700 l în configuraţia cu 5 locuri, acesta putând ajunge până la 2.350 l în configuraţia cu 2 locuri. Noua Dacia Logan MCV este echipată cu sistemul ABS, AFU, geamuri electrice, oglinzi electirce, radio CD-mp3, AC.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara, Paste, Craciun, si orice alte sarbatori (de exemplu pentru 15 aprilie - 01 mai 2021) tarifele difera si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

 • Protectie adult - 57%
 • Copii - 75%
 • Pietoni - 55%
 • Asistenta - 38%

inchirieri masini Dacia Logan MCV
Acest anunt a fost afisat de 3590 ori.
inchirieri Dacia Logan MCV fata masina Dacia Logan MCV interior inchiriere Dacia Logan MCV lateral auto Dacia Logan MCV spate
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix