Meniu 

Renault Megane sau similar

ID: 814

Preturi incepand de la € 48
De la € 48

Numar masina de inchiriat: 814

Caracteristici ale clasei: 814
 
Clasa:
Berlina cu 4 usi
Consum:
4.5 L/100 km
Culoare:
Negru
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Manuala
Tractiune:
4X2
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

La prima privire, liniile fluide dezvaluie o personalitate dinamică. Curburile bine marcate şi finisajele atent executate degajă o impresie de calitate.Autoturismul este echipat cu un motor de 1500 cmc pe motorina, ce dezvolata 85 CP , avand un consum mixt de doar 4,5 l/100km. Este echipat cu ABS, ESP, servodirectie, servofrana, airbag-uri, radio-CD Mp3, computer bord, AC. Volumul portbagajului este de 520 litri, incapator pentru 4 valize mari. Modern şi sobru, postul de conducere sugerează instantaneu plăcerea de a conduce, întrecându-vă toate aşteptările. Locurile din spate dispun de mult spaţiu şi un confort deosebit, graţie ampatamentului prelungit. Profitaţi din plin de călătorie!

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

 • Protectie adult - 88%
 • Copii - 87%
 • Pietoni - 71%
 • Asistenta - 71%

inchirieri masini Renault Megane

inchirieri Renault Megane fata masina Renault Megane interior inchiriere Renault Megane lateral auto Renault Megane spate
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix