Meniu 

Jeep Grand Cherokee - Model 2019

ID: 824

Preturi incepand de la € 61
De la € 61

Numar masina de inchiriat: 824

Caracteristici ale clasei: 824
 
Clasa:
SUV cu 4 usi
Consum:
8.3 L/100 km
Culoare:
Argintiu
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Automata
Tractiune:
4X4
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata gratuit in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, gratuit.

Detalii aditionale

Aspectul robust, sculptural, al Jeep Grand Cherokee este o combinaţie inspirată de elemente de eleganţă clasică şi design modern. Urmăriţi silueta autovehiculului începând de la grila reprezentativă cu şapte fante, farurile rotunde şi aripile trapezoidale şi veţi descoperi detalii rafinate. Sistemul de suspensii pneumatice Quadra-Lift vă permite să optaţi între diverse setări în funcţie de tipul condiţiilor de rulare sau de terenul traversat - Park, Aero, Normal Ride Height, Off-Road 1 şi Off-Road 2. Sistemul Selec-Terrain dotare standard oferă cinci setări pentru teren: Auto, Sand/Mud, Sport, Snow şi Rock, pentru adaptare la condiţiile de rulare. Sistemul de tracţiune integrală Quadra-Drive II, opţional, cu diferenţial electronic posterior cu alunecare limitată, asigură performanţe de tracţiune excepţionale. Autoturismum este propulsat de un motor de 3000 cmc, pe motorina, ce dezvolta 190 CP si avand un consum de 8.3 l/100km.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara, Paste, Craciun, si orice alte sarbatori (de exemplu pentru 15 aprilie - 01 mai 2021) tarifele difera si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

 • Protectie adult - 81%
 • Copii - 69%
 • Pietoni - 45%
 • Asistenta - 71%

inchirieri masini Jeep Grand Cherokee
Acest anunt a fost afisat de 2409 ori.
inchirieri Grand Cherokee fata masina Grand Cherokee interior inchiriere Grand Cherokee lateral auto Grand Cherokee spate
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix