Meniu 

Mercedes-Benz A200 sau similar

ID: 886

Preturi incepand de la € 54
De la € 54

Numar masina de inchiriat: 886

Caracteristici ale clasei: 886
 
Clasa:
Premium cu 4 usi
Consum:
6 L/100 km
Culoare:
Alb
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Automata
Tractiune:
Combustibil:
Benzina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

Definitia rafinamentului intr-un sedan compact si versatil, extrem de bine dotat. Modulul de navigatie tridimensionala alaturi de sistemul de control vocal Mercedes ME recomanda acest model celor care doresc o masina extrem de bine echipata. Masina raspunde la comenzi vocale, are piele Alcantara, comenzi pe volan, navigatie cu touchscreen, diferite moduri de condus si presetari individuale precum sport sau eco, si este noua varianta sedan. Farurile adaptive cu LED, suspensia extrem de responsiva si sistemele digitale o recomanda pentru orice calatorie.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

 • Protectie adult - 96%
 • Copii - 91%
 • Pietoni - 92%
 • Asistenta - 75%

inchirieri masini Mercedes-Benz A200

inchirieri mercedes-benz a200 fata masina mercedes-benz a200 interior inchiriere mercedes-benz a200 spate auto mercedes-benz a200 spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix