Meniu 

Renault Kadjar sau similar

ID: 893

Preturi incepand de la € 42
De la € 42

Numar masina de inchiriat: 893

Caracteristici ale clasei: 893
 
Clasa:
SUV cu 4 usi
Consum:
5.2 L/100 km
Culoare:
Albastru
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Manuala
Tractiune:
4X2
Combustibil:
Benzina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

Renault Kadjar pare dornic de aventura si foarte incapator pentru toata familia. Farurile sunt elegante, si incorporeaza lumini de zi cu led, in timp ce insertiile de crom adauga interes vizual acestei noi infatisari. Portbagajul este foarte mare, avand 472 de litri si se va extinde pana la 1478, fiind mai mare decat al concurentului sau direct, Nissan Qashqai cu circa 42 de litri. Motorul economic face din Renault Kadjar o alegere perfecta pentru inchirierea pe termen mediu si lung. Atunci cand fiecare moment conteaza aceasta masina te va surprinde, economia combustibilului fiind un adevarat punct forte al Kadjarului. Kadjar are o tehnologie avansata de asistenta in materie de siguranta si asistenta la conducere.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

 • Protectie adult - 89%
 • Copii - 81%
 • Pietoni - 74%
 • Asistenta - 71%

inchirieri masini Renault Kadjar

inchirieri renault kadjar fata masina renault kadjar interior inchiriere renault kadjar spate auto renault kadjar spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix