Meniu 

Volkswagen Multivan T6 sau similar

ID: 900

Preturi incepand de la € 69.6
De la € 69.6

Numar masina de inchiriat: 900

Caracteristici ale clasei: 900
 
Clasa:
Bus cu 4 usi
Consum:
7.2 L/100 km
Culoare:
Rosu
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Manuala
Tractiune:
Combustibil:
Benzina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

Volkswagen Multivan iti aduce un mod relaxat de a transporta lucruri si persoane, fara sa iti faci griji ca ceva anume nu incape. Este un model mare si incapator cu deschideri ample ale usilor si cu o multime de locuri pentru depozitare la interior. Modelul este dotat cu servodirectie sensibila la viteza, afisaj multifunctional cu Apple CarPlay sau Android Auto si senzori de parcare care te avertizeaza daca poti deschide hayonul fara a lovi nimic. Este alegerea perfecta pentru inchirieri unde este nevoie de cel putin 6-7 locuri. Capacitatea standard de incarcare este de 826 de kg si 505 de litri (volum standard portbagaj).

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.
inchirieri volkswagen multivan t6 fata masina volkswagen multivan t6 interior inchiriere volkswagen multivan t6 spate auto volkswagen multivan t6 spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix