Meniu 

Volkswagen Golf sau similar

ID: 911

Preturi incepand de la € 45.6
De la € 45.6

Numar masina de inchiriat: 911

Caracteristici ale clasei: 911
 
Clasa:
Compact cu 4 usi
Consum:
5.8 L/100 km
Culoare:
Negru
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Automata
Tractiune:
4X2
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

Noul Volkswagen Golf 2019, cod model G7.5, este o masina robusta, cu materiale de calitate, comenzi pe volan, senzori de parcare ce se remarca prin tinuta de drum ireprosabila, si sistemele de infotainment. Confortul superlativ, manevrabilitatea crescuta si consumul de carburant scazut o recomanda pentru calatoriile de cursa lunga. De exemplu daca inchiriati aceasta masina veti beneficia de senzori de parcare, asistenta la franare, camera de marsarier, car kit si sistem navigatie cu Bluetooth. Masina are un portbagaj de 380 de litri, extrem de incapator pentru clasa din care face parte.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.
inchirieri volkswagen golf fata masina volkswagen golf interior inchiriere volkswagen golf spate auto volkswagen golf spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix