Meniu 

Volkswagen Golf sau similar

ID: 927

Preturi incepand de la € 26.4
De la € 26.4

Numar masina de inchiriat: 927

Caracteristici ale clasei: 927
 
Clasa:
Compact cu 4 usi
Consum:
4.9 L/100 km
Culoare:
Albastru
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Automata
Tractiune:
4X2
Combustibil:
Benzina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

Volkswagen impresioneaza cu noul Golf 8, o masina de familie incapatoare, remarcabila prin calitatea materialelor si experienta intens tehnologizata. Acest nivel de echipare este greu de egalat de alti producatori pe o masina de serie, compacta. Ceea ce atrage cel mai mult atentia este lipsa de zgomot din interior cand masina este in miscare, aspect care asigura confort si relaxare. Portbagajul are 380 litri cu o suprafata plata, si este potrivit pentru a transporta bagajele unei familii. El se poate extinde pana la 1270 litri daca pliati scaunele din spate, in cazul in care doriti sa inchiriati aceasta masina pentru diferite necesitati.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.
inchirieri volkswagen golf fata masina volkswagen golf interior inchiriere volkswagen golf spate auto volkswagen golf spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix