Meniu 

BMW X2 sau similar

ID: 928

Preturi incepand de la € 69.6
De la € 69.6

Numar masina de inchiriat: 928

Caracteristici ale clasei: 928
 
Clasa:
SUV cu 4 usi
Consum:
6.9 L/100 km
Culoare:
Albastru
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Automata
Tractiune:
integrala
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

BMW X2 este echipat cu o cutie automata, dispune de transmisie xDrive 4X4 si are un design indraznet dar prietenos, mai ales datorita exteriorului albastru care face masina sa iasa in evidenta. Modelul pastreaza elemente caracteristice de design ale BMW care fac din acesta o masina sport. BMW X2 este o masina usor de condus si practica, cea din urma calitatea fiind datorata si portbagajului de 470 litri, capacitate care serveste oricarei necesitati pe durata inchirierii. Cum ne-a obisnuit producatorul, acest model este extrem de bine dotat, sigur, extrem de manevrabil si versatil.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.
inchirieri bmw x2 fata masina bmw x2 interior inchiriere bmw x2 spate auto bmw x2 spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix