Meniu 

BMW X5 sau similar

ID: 930

Preturi incepand de la € 108
De la € 108

Numar masina de inchiriat: 930

Caracteristici ale clasei: 930
 
Clasa:
SUV cu 4 usi
Consum:
8.8 L/100 km
Culoare:
Albastru
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Automata
Tractiune:
integrala
Combustibil:
Benzina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

BMW X5 se remarca prin bine cunoscutul caracter sportiv si prin eleganta determinata de elementele de design si tehnologie. Acest model este capabil sa impresioneze soferul prin senzatia unica de condus, iar pasagerii prin confortul locurilor din spate. Pe de o parte puternic si elegant, BMW X5 40i ofera si spatiul de care avem nevoie, avand o capacitate a portbagajului de 645 litri. Totodata, confortul pasagerilor este intarit de orientarea spre siguranta, modelul fiind evaluat cu 5 stele la testele de coliziune. Optiuni precum difuzorul de parfumuri, asistenta vocala, ecranele de bord tactile si instrumentele digitale, fac doar sa intareasca aspectul de masina din gama premium.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

 • Protectie adult - 89%
 • Copii - 86%
 • Pietoni - 75%
 • Asistenta - 75%

inchirieri masini BMW X5

inchirieri bmw x5 fata masina bmw x5 interior inchiriere bmw x5 spate auto bmw x5 spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix