Meniu 

BMW 730d sau similar

ID: 931

Preturi incepand de la € 160.8
De la € 160.8

Numar masina de inchiriat: 931

Caracteristici ale clasei: 931
 
Clasa:
Premium cu 4 usi
Consum:
9.6 L/100 km
Culoare:
Negru
Culoare interior:
Cafeniu
Transmisie:
Automata
Tractiune:
integrala
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

BMW Seria 7 xDrive este nava amiral a constructorului bavarez, varful de linie. Dispune de un spatiu remarcabil care garanteaza confortul si relaxarea pasagerilor. Pe langa faptul ca este o masina incapatoare, BMW Seria 7 are un interior compus din materiale de prima clasa si tehnologie actuala cu care se si poate mandri, fiind imbunatatita cu un sistem electronic de ultima generatie, care pare o poarta spre viitor. Toate aceste aspecte imbinate fac noul BMW Seria 7 o masina ideala, iar daca doriti sa o inchiriati, trebuie sa stiti ca pe langa caracteristicile extraordinare, este o masina usor de condus, sigura, cu un portbagaj mare, de 515 litri.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.
inchirieri bmw 730d fata masina bmw 730d interior inchiriere bmw 730d spate auto bmw 730d spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix