Meniu 

Renault Laguna sau similar

ID: 509

Preturi incepand de la € 48
De la € 48

Numar masina de inchiriat: 509

Caracteristici ale clasei: 509
 
Clasa:
Berlina cu 4 usi
Consum:
6.0 L/100 km
Culoare:
Gri
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Manuala
Tractiune:
4X2
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

Renault Laguna, este o masina de inchiriat care face parte din aceasi clasa cu Renault Megane Sedan II, sau Renault Fluence. Constructorul francez a inzestrat aceasta masina cu deosebit de multe sisteme de siguranta pasiva. In plus, Renault Laguna se remarca prin finetea designului, si atentia pentru detalii la interior. In cazul in care doriti sa inchiriati aceasta masina, va rugam sa ne contactati folosind formularul de rezervare sau call-centerul telefonic.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.
inchirieri Renault Laguna Fata masina Renault Laguna Interior inchiriere Renault Laguna Lateral auto Renault Laguna Spate
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix