Meniu 

BMW Seria 5 M sau similar

ID: 862

Preturi incepand de la € 102
De la € 102

Numar masina de inchiriat: 862

Caracteristici ale clasei: 862
 
Clasa:
Premium cu 4 usi
Consum:
4.6 L/100 km
Culoare:
Negru
Culoare interior:
Bej
Transmisie:
Automata
Tractiune:
integrala
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

BMW Seria 5 2.0 TDI cu pachet exterior si interior M, este o masina berlina 4X4 automata cu motor diesel. Concurent direct cu Mercedes-Benz E Klasse si Audi A6, BMW Seria 5 este un model premium, de nisa. Caracterul sportiv al automobilului se remarca inca din primele impresii. Numeroasele servicii digitale de conectare, de verificare a functiilor autoturismului si sistemele de asistare activa a conducatorului auto garanteaza confortul calatoriei in conditii maximale de siguranta si confort. Portbagajul are un volum de 570 de litri.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.
inchirieri bmw seria 5 m fata masina bmw seria 5 m interior inchiriere bmw seria 5 m spate auto bmw seria 5 m spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix