Meniu 

Mercedes-Benz GLA 220 sau similar

ID: 871

Preturi incepand de la € 96
De la € 96

Numar masina de inchiriat: 871

Caracteristici ale clasei: 871
 
Clasa:
SUV cu 4 usi
Consum:
4.8 L/100 km
Culoare:
Alb
Culoare interior:
Negru
Transmisie:
Automata
Tractiune:
integrala
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, la cerere.

Detalii aditionale

Mercedes-Benz GLA varianta 220 CDI cu tractiune integrala 4MATIC este o masina SUV 4X4 si automata, dotata cu motor diesel. Mercedes-Benz GLA 220, este competitor direct cu BMW X1, si Audi Q3 fiind un model premium pentru clientii care cauta sa inchirieze o masina versatila, adaptabila si rafinata. Extrem de bine dotata, cu pachet exterior AMG, masina dispune de navigatie tridimensionala, sisteme avansate de parcare la 360 grade, si de o consola multimedia fara rival. Portbagajul de la GLA are un volum minim de 421 de litri, si unul maxim de 1.235 de litri, daca scaunele din spate sunt rabatate. Este o alternativa premium de luat in seama, mai ales in sezonul rece.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara (iunie, iulie, august), Paste, Craciun, si orice alte sarbatori tarifele difera masiv se schimba dinamic si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

 • Protectie adult - 96%
 • Copii - 88%
 • Pietoni - 67%
 • Asistenta - 70%

inchirieri masini Mercedes-Benz GLA 220

inchirieri mercedes-benz gla 220 fata masina mercedes-benz gla 220 interior inchiriere mercedes-benz gla 220 spate auto mercedes-benz gla 220 spatiu
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix