Meniu 

Hyundai Tucson - Model 2019

ID: 477

Preturi incepand de la € 46
De la € 46

Numar masina de inchiriat: 477

Caracteristici ale clasei: 477
 
Clasa:
SUV cu 5 usi
Consum:
6.5 L/100 km
Culoare:
Gri
Culoare interior:
Gri
Transmisie:
Manuala
Tractiune:
4X2
Combustibil:
Motorina

Optiunile masinii

Cruise Control , AM/FM Radio , Aer condiţionat , Servodirecţie, Inchidere centralizata , Geamuri electrice , Airbaguri , Airbag pasageri , Airbag lateral , Franare de urgenta ABS

Orase cu livrare gratuita

Aceasta masina poate fi livrata gratuit in: Bucuresti, Bacau, Constanta, Otopeni, Sibiu, Brasov. Sunati pentru a afla daca putem livra si in alte orase, gratuit.

Detalii aditionale

Un SUV de dimensiuni mai mici, fara 4X4 permanent. Hyundai Tucson este un model mai mic decat Santa Fe, destinat in principiu calatoriilor urbane sau zonelor care necesita 4X4 dar in conditiile unui traseu de dificultate foarte mica. Consumul de combustibil al masinii este mic pentru aceasta clasa (spre deosebire de Hyundai Santa Fe sau BMW X3/X5). Ne puteti contacta folosind sectiunea de suport online, sau completand formularul de prerezervare din partea dreapta.

Informatii aditionale

Tariful afisat include TVA si asigurare RCA + CDW cu exces si este valabil daca data de incepere a rezervarii este intre 01 octombrie si 01 aprilie a anului urmator (lunile de iarna). Pentru sezonul primavara-vara, Paste, Craciun, si orice alte sarbatori (de exemplu pentru 15 aprilie - 01 mai 2021) tarifele difera si pot fi calculate de noi doar manual. Completati formularul de cerere oferta pentru a va calcula tariful si a verifica manual disponibilitatea in functie de perioada de inchiriere dorita.


Toate anunţurile adăugate de acest utilizator
Termeni si conditii

 • Protectie adult - 86%
 • Copii - 85%
 • Pietoni - 71%
 • Asistenta - 71%

inchirieri masini Hyundai Tucson
Acest anunt a fost afisat de 5043 ori.
inchirieri Hyundai Tucson Fata masina Hyundai Tucson Interior inchiriere Hyundai Tucson Lateral auto Hyundai Tucson Spate
CALCULEAZA TARIFUL

Pretul afisat include:


 Ultimele văzute

 • Mercedes-Benz GLA 220 2018

  • 92 €
  • Promoție limitată
  Clasa SUV, Cutie Automata, Tractiune integrala, Motorina, ≈ 5.9 L/100km (comb.), Charcoal


 • Vrei sa ceri o OFERTA?

  Orasul de ridicare

  Dată de ridicare

  Dată de returnare

  Adresă de mail

  Telefon cu prefix