Inchirieri auto in Targoviste si in Dambovita

Daca doresti sa inchiriezi o masina in Targoviste sau in Dambovita, o poti face acum fara costuri aditionaloe legate de livrarea masinii. Spre deosebire de celelalte websiteuri si companii de inchirieri auto, care taxeaza atat livrarea cat si predarea masinii, alaturi de noi va puteti bucura de inchiriere fara taxe sau costuri ascunse legate de asigurarea serviciilor atasate livrarii propriu zise.

Cu masina inchiriata in Targoviste?

De departe cel mai important oras din judetul Dambovita, municipiu resedinta de judet, cu o populatie de 97 900 de locuitori, orasul Targoviste este localizat in zona de confluenta a Campiei Targovistei cu zona Dealurilor Subcarpatice, la o altitudine intre 260 si 280 de metri. Orasul este conectat de autostrada A1, de Ploiesti si de Pitesti prin drumuri judetene (DJ), si poate fi usor vizitat daca va hotarati sa inchiriati o masina.

Targoviste este un burg domnesc, intarit la standarde de cetate, si devenit capitala a Romaniei la 1396 (dupa mutarea de la Curtea de Arges), la doar 2 ani dupa prima mentionare documentara. Capitala a munteniei (si a Tarii Romanesti) pana in secolul XVII-lea, orasul a cunoscut deosebite perioade de inflorire si de restrangere, alternativ in functie de desfasurarea activitatilor economice, si de atacurile inamicilor.

Ce puteti vizita in Targoviste prin serviciul nostru de inchirieri auto, cu sau fara sofer? Curtea Domneasca din Targoviste este situata in lunca Ialomitei,si cuprindea ansamblul format din Casa si resedinta lui Mircea cel Batran, cu ziduri de piatra, groase de 2 metri si jumatate, si invecinata cu un modest palat cu cateva camere, legat printr-un coridor subteran de casa.

De remarcat si usor vizitabil cu masina, este si ansamblul muzeal de arheologie, prezentand piese arheologice care vin sa ateste locuirea continua a acestei zone inca din neolitic, precum monede, vase de lut autentice, sau armuri cavaleresti construite in stilul propriu al zonei, si gravate cu modele traditionale. Stilul arhitectonic, propriu zonei, si maiestria mestesugareasca se reflecta in personalitatea de oras vechi a municipiului Targoviste, construind o imagine autentica a zonei, menita sa impresioneze inca de la primul contact orice turist dornic sa exploreze frumusetile si traditiile din Romania.

Daca doriti sa aflati mai multe despre obiectivele turistice vizitabile in Targoviste va sfatuim sa consultati harta turistica a orasului, care va poate fi oferita de agentii nostri de inchirieri auto, in momentul inmanarii cheilor si documentelor masinii. In plus nu ezitati sa intrebati, in momentul livrarii, daca puteti beneficia si de un dispozitiv GPS. Inchirierea acestuia se face contra cost, la tarife exprimate in euro, si valabile pe zi (o zi cumuland 24 de ore consecutive). Pentru orice intrebari sau clarificari aditionale, va rugam sa ne contactati.