Inchirieri auto in Galati si in alte orase din sudul Romaniei

Daca doriti sa inchiriati o masina in Braila sau Galati, alegand serviciile noastre de inchirieri auto, puteti beneficia de preturi speciale, o gama larga de masini noi, cu preturi care includ toate taxele, si livrare-predare gratuita direct la domiciliu sau la hotel. Agentii nostri de inchiriere asteapta rezervarea si va vor suna imediat dupa completarea formularului de contact, sau a formularului disponibil in fisa masinii de inchiriat.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in orasul Galati?

Puteti sa inchiriati o masina o data ajungi in Galati, oras resedinta de judet, cu o populatie de 325 800 de locuitori. Mincipiul se gaseste la confluenta dintre Siret si Prut, nedepasind altitudinea de 50 de metri.

Orasul Galati este o veche vatra de locuire, unde s-au descoperit vestigii de o bogata valoare arheologica de-a lungul timpului, precum si ramasitele unei cetati de origine daco-geta, construita in jurul secolului I, Piroboridava. Zidurile exterioare ale cetatii se mentin inca, si ruinele acesteia pot fi vizitate.

In secolul al XV-lea, Galatiul este infiintat ca oras, portul de la dunare devenind un important santier si atelier naval, salas al caselor de mestesugari, care fabrica produse traditionale pentru comert si export. Situat la intersectia principalelor vene comerciale maritime, Galatiul ajunge rapid un important centru economico-social al Romaniei, caracterizat prin perioade ciclice de dezvoltare si regres economic.

Orasul Galati uneste din punct de vedere strategic, Moldova si Tara Romaneasca, devenind furnizor metalurgic si industrial pentru orasele romanesti. Legaturile comerciale puternice au condus la cresterea influentei orasului si la sporirea populatiei acestuia in timp. Cu masina de la inchirieri auto Galati, puteti vizita principalele vestigii istorice din zona, si va puteti bucura de descoperirea artei locale si traditionale.

Va recomandam sa vizitati cu masina, sectia de arheologie a Muzeului Judetean de Istorie, unde veti remarca vestigii paleologice, urme de ceramica traditionala si lucru in metal (bronz), precum si elemente deosebite care dovedesc talentul mestesugarilor locali (artizanat si olarit).

In Galati, sau in Constanta (Tomis), puteti vizita vechile santiere navale, situate in afara orasului (conducand masina de inchiriat), si puteti obtine informatii de la localnici cu privire la modul in care vechile vase comerciale erau fabricate, incarcate si descarcate in port. Intreaga cultura a orasului este legata de comert, de transportul maritim si fluvial, de mestesugarit si de abilitatea de a face comert cu produse fabricate local. Desi in prezent Galatiul este unul dintre cele mai importante orase din Romania, stralucirea si farmecul sau de odinioara sunt eludate de trecerea timpului. La cerere, agentii nostri de inchirieri auto din Galati va pot furniza o harta a orasului care va inlesni eforturile de a-l vizita. Contra cost puteti obtine si un dispozitiv de tip GPS care va poate ajuta sa va orientati atat atunci cand conduceti masina, cat si la vizitarea orasului per pedes.