Inchirieri auto in Iasi si in alte orase din Nordul Romaniei

Cautati o masina de inchiriat in Iasi sau in alt judet din zona de Nord a Romaniei? Toate masinile noastre pot fi livrate in Iasi, completand corect punctul de livrare in formularul de rezervare a masinii. Puteti oricand sa ne contactati si telefonic pentru a cere detalii cu privire la punctele in care va putem livra masina in Iasi.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in Iasi?

Municipiul Iasi, resedinta a judetului cu acelasi nume, are o populatie totala de circa 343 000 de locuitori si este amplasat in albia raului Bahlui, la intersectia dintre Podisul Moldovenesc, si Campia Moldovei, la o altitudine de pana la 150 de metri inaltime.

Cunoscut ca un important centru viticol, orasul lasi este mentionat ca targ sau burg inca din secolul al XIV-lea, ajung oras in ani 1400. Numeroase popoare migratoare au atacat de-a lungul timpului orasul, dintre care reamintim turcii si polonii. In ciuda atacurilor, furturilor si distrugerilor, orasul continua sa supravietuiasca si sa se dezvolte, devenind primul oras pavat cu dale de piatra din Romania in 1833, si unul dintre primele orase cu iluminare stradala din Europa, la inceputul anilor 1800.

Va recomandam sa vizitati cu masina de la inchirieri auto Iasi, cele mai importante obiective turistice ale orasului, precum Palatul Culauzi, cladire cu un stil arhitectonic unic in europa, construita in stil neogotic dotata cu un ceas exterior. Salile spatioase ale palatului au devenit de-a lungul timpului muzee, fiind amenajate ca atare. Muzeul de Arta prezinta valoroase colectii de arta romaneasca si straina.

Puteti ridica masina de inchiriat direct din aeroportul Iasi, mai ales daca zburati cu Carpatair, Tarom sau Austrian, companii care sunt parteneri autorizati ai aeroportului situat in strada Morii de Vant. Agentii nostri de inchirieri auto sunt dotati cu cititoare mobile, pentru cardurile Visa, Mastercard sau Maestro si pot incasa contravaloarea masinii cu cash (in Euro, Usd sau RON), sau direct cu cardul.

Fiecare agent de inchirieri auto va poate oferi o harta a Romaniei, pecare veti gasi principalele puncte de interes turistic din zona, printre care reamintim manastirile din nordul Bucovinei. In plus, masina va este livrata curata si nu prezinta insemne speciale precum inscriptii de rent a car.

Toti agentii nostri detin cititoare de carduri pentru blocarea garantiei (daca aceasta exista pentru masina solicitata), direct pe card. Ei va pot ajuta oferindu-va informatii pretioase privitoare la procedura de inchiriere a unei masini, direct din aeroport sau de pe teritoriul orasului Iasi. In plus, dupa prima inchiriere puteti cere agentilor nostri un card de discount, care va ofera discounturi de luat in seama la orice inchiriere efectuata la urmatoarele inchirieri efectuate prin intermediul companiei noastre.