Inchirieri auto in Aeroportul Baneasa - Aurel Vlaicu

Puteti inchiria o masina in Pitesti, cu taxa de livrare si predare 0, in oricare dintre urmatoarele cartiere si zone: Centru, Gavana, Craiovei, Tudor Vladimirescu, Prundu, si Bascov. In plus beneficiati de preturi si oferte speciale pentru fiecare autoturism din lista prezenta pe acest site.

Ce informatii privitoare la Aeroportul Baneasa va putem oferi?

Dupa numarul de calatori inregistrat anual, Aeroportul Baneasa (cunoscut si sub numele de Aeroportul International Aurel Vlaicu), este al doilea aeroport international al Romaniei. Codul de aeroport, este BBU, sau in sistemul Organizatiei Internationale a Aviatiei Civile, ICAO - ILBS

Aeroportul este situat la o distanta de circa 7 kilometri (10 minute cu masina de inchiriat din Aeroportul Baneasa), in nordul orasului, de-a lungul DN1, artera care leaga Municipiul Bucuresti, capitala a Romaniei, de municipiul Ploiesti, resedinta a judetului Prahova. In realitate insa, datorita expansiunii orasului Bucuresti, si a dezvoltarii (in principal prin ansambluri comerciale si rezidentiale) a acestei zone, aeroportul este practic unit de oras.

In vecinatatea orasului, puteti vizita centru comercial Baneasa City - Feeria (avand o parcare de circa 1500 de masini), compus din galeria comerciala Carrefour, spatii de alimentatie publica, magazine de cosmetice, imbracaminte si suveniruri. Intre 2002 si 2010, traficul din aeroport a crescut de la 20.000 de turisti / an la 2 milioane de turisti pe an. In aceste conditii, deoarece aeroportul nu este construit sa proceseze aceste volume de trafic, puteti intampina deseori zone aglomerate, sau timpi de asteptare mai mari pentru folosirea serviciilor publice sau a serviciilor aeroportuare (in zona benzii de bagaje de exemplu).

In cazul in care optati pentru livrarea si predarea masinii direct in aeroportul Baneasa, va sfatuim sa cititi urmatoarele informatii. Livrarea masinii se face in zona Sosiri Internationale, unde un agent va va astepta cu o hartie avand inscriptionata numele folosit in formularul de rezervare. Acesta va fi pozitionat in fata ghiseului de informatii, din cupola aeroportului (la parter).

La predarea masinii, agentul va va astepta la intrarea in aeroport (in zona parcarii platite, cu bariere). Parcarea in fata aeroportului este interzisa. La returnarea / predarea masinii, agentul va completa fisa de predare, va va restitui garantia blocata pe card (daca masina de inchiriat a avut o garantie asociata), si va intocmi un control vizual al masinii, verificand daca plinul cu carburant a fost efectuat.

Va rugam sa pastrati actele de inchiriere. In anumite cazuri, agentul va solicita chitanta pentru garantie, pentru a o anula. In caz contrar, agentul va intocmi o noua chitanta storno, pentru retunarea garantiei. Daca aveti intrebari privitoare la procesul de inchiriereva rugam sa apelati numarul de call-center, inainte sau dupa plasarea rezervarii.

[+] Arata punctul de livrare in Bucuresti (livrarile se fac doar cu programare telefonica)