Inchirieri auto in Ploiesti si in alte orase apropiate de Brasov

Serviciile noastre includ acum, livrare si predare gratuita in Ploiesti, judetul Prahova, pentru orice masina de inchiriat din flota noastra. Desi nu exista cerinte speciale privind eligibilitatea la acest serviciu de inchirieri auto, va anuntam ca rezervarile plasate anticipat, vor avea prioritate. In plus, in perioada de sezon (de sarbatori, sau in timpul verii) acest serviciu este de regula dificil de oferit daca clientul nu a plasat o rezervare online.

Scurta descriere a orasului Ploiesti

Avand un nume puternic legat de industria petroliera, orasul Ploiesti, resedinta a judetului Prahova, cu o populatie de circa 252 100 locuitori, este pozitionat la o altitudine de peste 150 de metri si dezvoltat intr-o vatra oraseneasca veche, ale carei prime urme de locuire dateaza inca din neolitic. Orasul devine burg si centru mestesugaresc in 1600, pentru ca mai apoi in secolul al XIX-lea, sa devina unul dintre cele mai importnte orase pe harta petrolului, din Europa.

Inca din 1950, reteaua rutiera a fost un abiectiv vital ca si contributie la dezvoltarea orasului. Astazi, Ploiestiul este legat de Bucuresti si de principalele aeroporturi internationale, prin intermediul DN1, in timp ce drumuri judetene leaga orasul de Gaesti, si mai departe de autostrada A1 catre Pitesti. Astfel, puteti ajunge in oras sau la periferia acestuia relativ usor folosind masina inchiriata din Ploiesti.

In oras puteti vizita Muzeul de Istorie, care cuprinde elemente de valoare provenite cu precadere din perioada geto-dacica, dar si colectii de flora si fauna specifice perioadelor trecute, sau imagini ale primelor instalatii de extragere a petrolului. In acest oras veti gasi de altfel si singurul muzeu dedicat petrolului, existent in Romania, care arata cu precadere evolutia in complexitate a utilajelor de extractie si rafinare.

In prezent orasul gazduieste multiple sedii de companii multinationale care activeaza in domeniul extractiei si prelucrarii petrolului, aspect care marcheaza viata economica a orasului si dezvoltarea acestuia mai accelerata fata de alte orase din Romania. Orasul este caracterizat de un dinamism deosebit, iar apropierea fata de Sinaia sau Brasov il transfera intr-un punct important de tranzit, in cadrul turismului de weekend, cand bucurestenii, traverseaza centura orasului pentru a ajunge la destinatiile turistice apropiate.

Parteneriatele noastre locale, cu hotelurile si restaurantele, va permit sa beneficiati de reduceri substantiale la tarifele de coperta. Agentii nostri va pot recomanda, unde sa inoptati, si va pot indruma catre principalele puncte de atractie turistica existente in zona (precum drumul vinului). Masinile noastre de inchiriat sunt dotate cu cauciucuri de iarna, astfel nu veti avea neplaceri in cazul in care ninsorile frecvente pe perioada ierni va pot izola de oras. Puteti solicita contra cost si lanturi antiderapante, de folosit pe durata inchirierii. De asemenea dispozitivele GPS pot fi inchiriate alaturi de masina, pe perioada sederii in Romania.

Ne gasiti si pe Google+