Inchirieri de automobile, in Timisoara si in vestul tarii

Compania de inchirieri auto, livreaza si preda complet gratuit masini, pe teritoriul judetelor Arad, Oradea si Timis. Completati formularul electronic de rezervare care poate fi gasit in pagina fiecarei masini din sistem, si veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil de unul dintre agentii nostri de inchirieri auto, care va va oferi informatii aditionale cu privire la inchirierea unei masini din Timisoara. De asemenea va sfatuim sa cititi si ghidul cu intrebari frecvente la inchiriere, care contine informatii utile privitoare la intregul proces.

Ce puteti sa vizitati cu o masina inchiriata din Timisoara?

Orasul Timisoara, avand o populatie totala de aproximativ 334 300 de locuitori este resedinta judetului Timis, si este .; situat in vestul Campiei Banatului, de-a lungul canalului artificial navigabil Bega, in plafonul de 90 de metri altitudine.

Orasul are o bogata retea rutiera si poate fi vizitat usor cu masina inchiriata din Timisoara. Pe actuala sa vatra, nucleu vechi, au fost identificate ramasite si urme certe de locuire, datand inca din perioada neoliticului. Localitatea s-a dezvoltat initial pe baza unei vechi cetati de aparare cu val de pamant, Castrum Temesiensis, amplasata in zona de mijloc a nucleului central orasenesc de astazi.

Timisoara, este atestata documentar pentru prima data in anul 1212, cand devine resedinta regala, avand de-a lungul timpului o istorie bogata ale carei detalii se pierd in negura timpului. Intens disputat de popoarele cuceritoare, orasul Timisoara si-a pastrat de-a lungul timpului identitatea nationala, in ciuda intrarii sub tutela turceasca, ca si pasalac, sau sub stapanire austriaca (care a dus la crearea sistemului de drumuri si poduri, la asanari succesive si la construirea canalului navigabil pe raul care strabate orasul, Bega.

Reprezentantii nostri de inchirieri auto din Timisoara, va pot oferi la cerere, via e-mail diverse informatii turistice si obiective de vizitat in oras, precum Muzeul Banatului, amenajat in secoul XIII-lea de regele Carol Robert, si ulterior largit si refacut, localizat chiar in castelul istoric, si avand o sectie de etnografie deosebit de bogata care reuneste piese arhitectonice de importanta istorica, bine conservate si restaurate.

Putem sa inchiriem masini si din Aeroportul International Timisoara, in baza rezervarilor plasate online. Va sfatuim sa completati corect acest formular, si daca sositi din strainatate, sa oferiti numarul cursei aeriene sau compania, agentului de inchirieri. Aceasta solicitare are rolul de a servi ca informatie auxiliara, si in cazul in care avionul care va aduce in tara are intarzaieri, agentul va fi informat cu privire la acestea si va putea sa astepte aterizarea, fara a fi mobilizat / dispecerizat la alte inchirieri. Plata se poate face inclusiv cu cardul (VISA, Mastercard sau Maestro), in lei sau in valuta (Euro si USD), la cursul BNR din ziua respectiva, in conditiile unui comision de tranzactie de 0%. In cazul in care masina de inchiriat are o garantie asociata, si aceasta poate fi blocata direct pe cardul clientului.