Meniu
Căutare avansată

Căutare după marcă

Căutare dupa cutie

Căutare dupa preţ


Inchirieri auto in Focsani si in alte orase din sudul Romaniei

Cautati sa inchiriati o masina in Focsani? Toate maisnile noastre sunt noi, au kilometraj nelimitat, si pretul de inchiriere include toate taxele, precum asigurare RCA, CASCO, asigurare de furt, rovigneta si TVA. Atentie insa, suntem una dintre putinele firme de inchirieri auto din Romania la care preturile includ toate taxele.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in orasul Focsani?

Daca ati ajuns in Foscani, municipiu si resedinta a judetului Vrancea, avand o populatie totala de 101 300 locuitori, si situat la o altitudine de 55 de metri, la marginea de rasarit a dealurilor subcarpatice, in zona luncii Siretului, nu uitati sa luati o masina de la firma noastra de inchirieri auto.

Focsaniul a fost mentionat in izvoarele scrise, pentru intaia oara in secolul al XV-lea, ca punct de confluenta a arterelor comerciale, care faceau legatura intre Moldova si Muntenia, burg format din 2 centre, separate de Milcov, si situate de o parte si de alta a granitei dintre Moldova si Muntenia.

Unirea celor doua principate a fost realizata ulterior, iar in 1862, Alexandru Ioan Cuza a emis actul de unire a celor doua asezari focsanene. Localitatea s-a afirmat de-a lungul timpului si ca centru cultural si economic avand numeroase obiective turistice de o valoare inestimabila, precum: Muzeul de Istotie Etnografie, cu deosebite colectii originale de arheologie si istorie antica, sau Monumentul Unirii, amplasat in zona centrala a orasului, care reaminteste de marele eveniment din istoria poporului roman, cel al Unirii celor 2 principate, Muntenia cu Moldova infaptuit de domnitorul Cuza.

Pentru Foscani compania noastra de inchirieri auto va ofera serviciul de livrare mobila. Completati in formularul de rezervare adresa completa unde doriti sa va fie livrata masina, si dupa verificarea telefonica sau prin confirmare pe email, agentii nostri de livrare, va vor aduce masina dorita la punctul de livrare solicitat. Plata se realizeaza in momentul livrarii, si este constituita din chirie, calculata prin inmultirea tarifului pe zi exprimat in euro cu numarul de zile de inchiriere, si garantie (o suma rambursabila, in euro care se blocheaza pe cartea de credit a clientului ca procedura de verificare si de prevenire a abuzurilor din partea acestuia).

Toti agentii de inchirieri auto vor avea asupra lor chitantier, facturier, stampila firmei, carduri de reducere pentru fidelizare, dar si un cititor mobil de card, cu ajutorul carora pot procesa inclusiv platile efectuate cu cartea de credit sau de debit. Va rugam insa sa precizati necesitatea de a folosi acest serviciu in timpul convorbirii telefonice cu agentii de inchirieri. Daca doriti sa platiti in RON, conversia se face la cursul BNR cu comision 0%, emitandu-se factura fiscala pentru contravaloarea totala a serviciului. Pentru orice intrebari aditionale, nu ezitati sa contactati non stop serviciul nostru de dispecerat.