Inchirieri auto in Satu Mare si in regiunea periferica

Satu Mare este acum unul dintre orasele incluse pe harta livrarilor si predarilor de masini, fara taxa speciala. Puteti sa inchiriati o masina din Satu Mare (sau din aeroporturile bucurestene, si sa o returnati in oras) cu conditia sa plasati din timp (de regula minim 3 zile) o cerere de rezervare pe siteul oficial al companiei noastre de inchirieri. Pentru detalii privind valabilitatea si eligibilitatea la acest serviciu puteti contacta telefonic call-centerul nostru, la numarul unic afisat public pe acest website.

Obiective de vizitat cu masina in Satu Mare?

Municipiu si resedinta a judetului Satu Mare, orasul cu 131 900 de locuitori se remarca prin pozitionarea la o altitudine relativ scazuta, de doar 120 de metri, si prin pozitia privilegiata, in lunca raului Somes. Orasul este situat loa intretaierea principalelor cai de acces rutiere la nivel regional (aspect care faciliteaza accesul cu masina de inchiriat).

Orasul, cunoscut si sub numele vechi de Fossatum, sau sat inconjurat de un sant de aparare, a devenit cetate in anul 1200, urmand sa fie ridicat la rangul de oras circa o suta de ani mai tarziu. Beneficiind de drepturi privilegiate, precum acela de a bate moneda, orasul devine rapid unul dintre cele mai pregnante din zona, rolul sau fiind accentuat si dupa construirea unei cetati de piatra cu rol de aparare. In secolul al XIX-lea, orasul devine un important punct de atractie economica, caracterizat de relatii comerciale intense, si de importanta socio-economica pe care o capata.

In prezent, orasul Satu Mare este renumit din punct de vedere economic pentru productia de materiale chimice, vopsele speciale, lacuri, mase plastice, si produse textile. Traditionalele obiceiuri mestesugaresti sunt inca practicate si se rasfrang cel putin partial in designul confectiilor, in arta de a tabaci pielea si in stilul arhitectonic al orasului.

Puteti vizita cu automobilul de la inchirieri auto Satu Mare, obiective de seama ale orasului, precum Muzeul Judetean, amenajat intr-o cladire de patrimoniu, ridicata inca din 1797 si restaurata in 1900. Muzeul cuprinde exponate de o deosebita valoare, din sfera istoriei, arheologiei si etnografiei. In plus, va recomandam sa vizitati in Satu Mare si catedrala Romano-Catolica, un ansamblu arhitectonic impresionant, renumit pentru cupola centrala si impartirea in doua nave.

Agentii de inchirieri auto din Satu Mare va stau la dispozitie pentru intrebari aditionale privind punctele turistice de vizitat. Puteti alege sa inchiriati o masina cu sofer, daca considerati ca astfel veti beneficia mai usor de vizitarea principalelor puncte de interes. Desigur, aveti optiunea sa inchiriati o masina fara sofer, sau sa preluati, contra unei mici taxe zilnice, un dispozitiv GPS, in custodie, pe durata inchirierii. Toate masinile din sistemul nostru au o harta a orasului sau a Romaniei, pe care o puteti consulta de fiecare data cand va gasiti in impas.In plus in sezonul rece toate masinile sunt echipate corespunzator cu anvelope de iarna.