Inchirieri auto in Oradea si in vecinatate

Cautati o masina ieftina de inchiriat in Oradea? Sau poate un model de lux? Doriti o inchiriere pe termen scurt, sau doriti sa inchiriati o masina pe termen lung? Indiferent de raspunsul la aceste intrebari, puteti gasi aici, sute de oferte care sa satisfaca nevoia de a inchiria o masina.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in Oradea?

Municipiul Oradea, resedinta a judetului Bihor, si unul dintre cele mai importante noduri industriale si culturale ale Romaniei, avand o populatie totala de 220 000 de locuitori, situat de o parte si de alta a Crisului, intr-un fragment deluros, cu altitudini care deseori depasesc 150 de metri, este cu siguranta unul dintre orasele care merita vizitate.

Reteaua rutiera a orasului Oradea, va permite sa va deplasati rapid de la un capat la celalalt al orasului, folosind masina de la inchirieri auto. Astfel, va puteti bucura de vacanta in Romania, si puteti sa vizitati numeroasele obiective turistice din vecinatatea orasului.

Inca din perioada neolitica, Oradea a fost un punct de atractie cu locuire continua, gazduind formatiuni politico-administrative, importante centre mestesugaresti, si devenind dupa 1200 un important centru economic si socio cultural al zonei bazat cu predilectie pe desfasurarea activitatilor comerciale. Industria chimica si prelucrarea textilelor, au imprimat orasului o dinamica deosebita in era comunista.

Va recomandam sa vizitati de-a lungul sederii in Oradea, Muzeul Tarii Crisurilor (circa 10 minute de condus cu masina de inchiriat), care este actualmente gazduit de, vechiul Palat Episcopal (monument de arhitectura de mare valoare, construit intre 1750 si 1779, fiind o replica a palatului Belvedere). In plus, deplasandu-va in vecinatatea orasului, puteti vizita gospodariile traditionale romanesti ale satenilor, si puteti descoperi secretele mestesugarilor din zona.

In perioada sarbatorilor de iarna, puteti participa la numeroase targuri si festivaluri sezoniere, majoritatea bazate pe elemente de turnura a traditiilor romanesti veritabile. Oradea se remarca prin originalitatea stilului arhitectonic si a materialelor folosite in constructii, prin traditiile bine conservate de-a lungul timpului, dar mai ales prin ospitalitatea localnicilor, menita sa reliefeze cele mai frumoase obiceiuri ale zonei.

Asiguram in Oradea servicii de inchirieri auto non stop, cu masini noi, si lipsite de insemne speciale. Agentii de inchiriere sunt gata sa livreze si sa predea masinile gratuit, din si in orice punct al orasului, in baza rezervarilor online plasate in prealabil. Asiguram de asemenea serviciul de transfer aeroport, cu sau fara sofer. Puteti sa preluati masina direct din unul din aeroporturile internationale din Bucuresti (Baneasa sau Otopeni) si sa o returnati in Oradea, sau invers, in functie de planurile de calatorie avute.