Inchirieri auto in Braila si in alte 40 de orase

Cautati o masina de inchiriat in Braila la un pret rezonabil, care sa includa toate taxele, si asigurare completa? Compania noastra de inchirieri va pune la dispozitie la nivel national o flota de peste 600 de masini care pot fi livrate si predate gratuit.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in Braila?

Municipiul Braila, resedinta a judetului, are o populatie totala de 234 700 de locuitori si este situat in campia cu acelasi nume, pe malul stang al Dunarii, la o altitudine de circa 20 de metri. Orasul este o straveche vatra de locuire, cu vestigii din epoca bronzului si din cea geto-data, vechi port si centru comercial, are o istorie bogata si zbuciumata. Reteaua de drumuri si poduri, de la nivelul municipiului Braila, va permite sa vizitati orasul facil cu masina de la inchirieri auto. In prezent, orasul este un principal centru industrial romanesc (laminate de ate, excavatoare, rulouri compresoare. utilaj terasier si pentru fabrici de ciment, cargouri maritime al reparatii de nave, placi aglomerate din lem, chibrituri si mobila, sau confectii) dar si un important port fluvio-marilim.

Principale obiective turistice vizitabile cu masina inchiriata sunt Muzeul Orasenesc, in care sunt expuse colectii de documente istorice incepand cu sec. V a.Cr. (vestigii din epoca bronzului, inventarul unui mormant princiar traco-get, tezaure monetare din sec. XIV etc.), piese de arta aplicata si decorative din strainatate, de arta traditionala locala exponate ale ocupatiilor din zona (rasnite. scoarte diverse tesaturi).

In plus puteti vizita si Esplanade Portului cu trepte monumentale din granit, care se invecineaza cu Gradina Publica din Braila, pitoresc amenajata, in care se afla un ceas cu patru cadrane asezat pe un soclu ce are incrustata vechea emblema a orasului (o corabic cu panze), iar in partea centrala este amplasat bustul imparatului Traian. Va recomandam sa vizitati si Biserica Sf. Arhangheli, o constructie insolita, fara nici o turla (initial a fost moschee, apoi, dupa 1831. i s-a dat destinatic de biserica ortodoxa).

In regiunea inconjuratoare puteti vizita cu masina Lacu Sarat statiune balneoclimatica, siluat pe malul lacului cu acelasi nume, in mijlocui unui parc natural, beneficiind de un bioclimat excitant de stepa. Apa lacului, este sulfatata, clorurosodica, magneziana, si impreuna cu namolul sapropelic extras din lac constituie remedii foarte eficiente in tratarea afectiuniIon reumatismale, posttraumatice.

Nu uitati sa cereti agentului de la inchirieri auto din Braila, care va va oferi masina inchiriata, o harta a orasului, sau a Romaniei, pentru a putea identifica rapid principalele artele rutiere de folosit in decursul calatoriei prin oras. In plus, puteti vizita obiective turistice numeroase si in orasele invecinate, precum Galati, sau Constanta. Optional, puteti inchiria un dispozitiv GPS cu harta orasului preincarcata in memorie, pentru a gasi mai usor punctele de interes pe parcursul calatoriei.