Inchirieri auto in Giurgiu si in alte orase din sudul Romaniei

In cazul in care doriti sa inchiriati o masina in Giurgiu, va sfatuim sa cautati modelul si marca dorita in sistemul nostru. Toate masinile din flota noastra pot fi livrate in Giurgiu, gratuit, sunt noi, complet asigurate si au kilometraj nelimitat. Tarifele noastre sunt exprimate in euro pe zi de inchiriere, si includ toate taxele si comisioanele, precum si totalul serviciilor atasate.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in orasul Giurgiu?

Cu o populatie totala de 74 200 de locuitori, orasul Giurgiu, municipiu si resedinta a judetului cu acelasi nume, este situat pe malul stang al Dunarii, la granita cu Bulgaria, in lunca campiei Burnazului.

Avand o istorie zbuciumata ca avanpost militar, si punct de frontiera in prezent (Giurgiu - Ruse), municipiul a constituit in perioada medievala un important centru de negot, fiind situat la granita, si la intersectia principalelor artere comerciale ale vremii.

Orasul, a fost organizat de Mircea cel Batran si ca o cetate militara cu rol de aparare si garnizoana, fiind ulterior cucerit de turci si transformat in avanpost militar pentru campaniile militare pe care urmau sa le desfasoare. Prima cale ferata din Tara Romaneasca (Muntenia), este construita pe directia Bucuresti-Giurgiu. Dincolo de rolul strategic al acesteia, de a crea o punte de legatura intre capitala Romaniei si portul fluvial, in 1910, importanta acesteia creste datorita construirii unui nou santier naval, cu scopul de a produse nave maritime si fluviale pentru portul Constanta (Tomis).

Cu masina de inchiriat din Giurgiu, puteti sa vizitati ruinele cetatii construite de Mircea cel Beltran, localizata pe insula Cioroiu, formata de curbura unui mic brat al Dunarii, si ulterior demolata in 1829 ca umare a prevederilor pacii de la Adrianopol.

Anual, mii de romani trec frontiera prin Giurgiu pentru a ajunge in Bulgaria, fie pentru inmatricularea masinilor (taxa de inmatriculare peste Dunare este fixa, 500 de euro, spre deosebire de cuantumul variabil al acesteia, care poate ajunge si la 15.000 de euro in Romania), fie pentru a-si face cumparaturile, la un pret mai mic in Bulgaria.

In plus, Bulgaria (in speta zona Albena - Nisipurile de aur, concesionata de operatorul de turism TUI), este o importanta destinatie turistica pentru romani. In cazul in care doriti sa vizitati cu masina de la inchirieri auto Giurgiu, Bulgaria, va rugam sa ne anuntati in avans pentru obtinerea acceptului societatii de leasing. In anumite cazuri, in functie de profilul clientului atat societatea de leasing cat si compania de asigurari pot sa nu ofere dreptul de a iesi cu masina de inchiriat in afara granitelor Romaniei.