Inchirieri auto in judetul Valcea si in localitatile limitrofe

Incepand cu anul 2010, puteti inchiria o masina si in Valcea, prin serviciului nostru de livrare mobila, desfasurat cu ajutorul agentilor de inchirieri. Acestia se vor deplasa cu autoturismul la domiciliul clientului, sau in punctul de livrare cerut de catre client, si ii voi inmana acestuia cheile si documentele (factura fiscala, chitanta pentru suma platita sau bon POS, chitanta pentru blocarea garantiei dupa caz - exista si cazuri in care masina de inchiriat se ofera fara taxa de garantie).

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in Valcea?

Orasul Ramnicu Valcea, resedinta a judetului Valcea, este probabil una dintre cele mai primitoare destinatii turistice din Romania. Avand o populatie totala de, 113 400 de locuitori si fiind situat in zona arcului montan format pe pe Valea Oltului, la confluenta cu paraul Olanesti, chiar dincolo de culmile inalte si deoseori inzapezite ale lantului subcarpatic, orasul se desfasoara la o altitudine de pana la 450 de metri inaltime.

Cu o bogata si zbuciumata istorie, asezarea are cu deosebite vestigii arheologice datand chiar din epoca neolitica, a bronzului si chiar a fierului. Orasul Ramnicu Valcea este atestat documentar pentru intaia oara in anul 1389, cand apare ca un nod de convergenta teritoriala si politico-administrativa. Reteaua rutiera va permite sa vizitati cu autoturismul de la inchirieri auto, nu doar orasul Ramnicu Valcea, ci si imprejurimile acestuia, manastirile si obiectivele turistice din zona.

In perioada comunista, orasul s-a dezvoltat cu precadere din punct de vedere industrial, mai ales in nisa chimica, si producatoare de motoare si subansamble electrice.Astazi, combinatele de prelucrare si tratare a lemnului sau industria de panificatie, domina peisajul economic valcean.

Din punct de vedere socio-cultural, Ramnicu Valcea este astazi un centru turistic cu bogat potential, renumit datorita izvoarelor minerale de la Olanesti, in intreaga Europa. In Olanesti oferta de cazare este bogata, si puteti gasi rapid bilete de tratament, mai ales daca contribuiti la sistemul de pensii de stat. Orasul este presarat cu hoteluri, pensiuni turistice, restaurante si unitati de primire si acomodare. Puteti sa parcati masina inchiriata din Valcea, in oricare dintre parcarile platite, sau in parcarea hotelului respectiv pensiunii unde sunteti cazati.

Agentii de inchirieri masini din Valcea va pot oferi informatii aditionale cu privire la oferta turistica a zonei. In plus, puteti cere online sfaturi cu privire la solutiile de cazare in Valcea, si la costul asociat acestora. Compania noastra are parteneriate cu mai multi ofertanti de profil, si va poate oferi direct tichete de reducere, pentru a va bucura de sederea in Valcea la un cost redus. In torpedoul masinii de inchiriat veti gasi o harta a orasului Ramnicu Valcea. La cerere va putem oferi si dispozitive de tip GPS care vor facilita orientarea pe parcursul calatoriei.