Inchirieri auto in Arad si in alte 40 de orase

Vreti sa inchiriati o masina in Arad? Indiferent de perioada, ne puteti contacta telefonic sau folosind formularul de contact. In plus, puteti alege masina dorita, din lista noastra, si completand formularul alaturat masinii de inchiriat, puteti plasa o rezervare.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in Arad?

Municipiul Arad , resedinta a judetului cu acelasi nume, are o populatie totala de 190 000 de locuitori, si este situat in Campia Aradului, pe malul drept al Muresului la o altitudine de 110 m. Orasul Arad, in vatra caruia s-au gasit vestigii de locuire Inca din sec. III a.Cr., este atestat documentar in 1028 si este mentionat ca civitas in 1329. Agentii nostri de inchirieri auto din Arad va pot oferi informatii aditionale despre oras, si va pot livra masina oriunde pe teritoriul judetului. Important centru social-economic, dispunand de o puternica si diversa industrie (vagoane de tale ferata, strunguri, ceasornice, ingrasaminte chimice, produse din lemn, textile si confectii, produse alimentare), orasul Arad este si un atractiv centru turistic, intens vizitat de turisti romani si straini.

Principale obiective turistice de vizitat cu masina inchiriata din Arad sunt: Teatrul vechi, cel mai vechi teatru din Transilvania si din vestul tarii, care a gazduit renumite figuri ale artei dramatice romanesti si de peste hotare, Cetatea, un impunator edificiu ridicat pe malul stang al Muresului adaposteste Biblioteca Municipala, Muzeul si Filarmonica.

Cladirea in care se afla Consiliul Juderean este un edificiu monumental, realizat in stil neorenascentist, in 1865, iar Teatrul nou, monument de arhitectura construit in 1874, gazduieste o colectie muzeala cu exponate ce redau aspecte din activitatea teatrala desfasurata in decursul timpului in Arad. Puteti alege sa vizitati cu masina de la inchirieri auto si Manastirea Simian Stamicu, remarcabil monument de arhitectura construit intre 1760-1762 si restaurat in 1955, care poseda o interesanta colectie de arta medievala religioasa. Catedrala Ortodoxa, edificata in stil baroc din 1862-1865, prezinta fresci bizantine deosebit de frumoase; Biserrica Sarbeasca, monument de arhitectura baroca, dateaza de la inceputul sec. XVIII; case memoriale, omagiale, statui, busturi. Regiunea inconjuratoare este formata din Paurea Ceala si Insula Muresului care ofera conditii optime pentru recreere si agrement (strand, plaja, popas turistic).

Tot in Arad puteti vizita cu masina si castelul orasului, edificat in sec. XIX In stil clasic, care in prezent gazduieste Muzeul memorial loan Slavici si o expozitie permanenta de folclor muzical. Odata ajunsi in oras, va recomandam sa vizitati si satul Pecica, considerat a fi vechea asezare geto-dacid Ziridava din sec. II-I a.Cr., atestata prin vestigii arheologice ca existand in toate epocile istorice. Nu uitati ca agentii nostri de inchirieri masini va pot oferi o harta gratuita, sau un GPS la pretul de doar 3 Euro pe zi cu toate taxele incluse in tariful de inchiriere. In plus puteti solicita agentului de inchirieri, la livrare informatii cu privire la obiectivele de vizitat in zona Aradului. Preturile noastre, afisate pe acest site de inchirieri, includ toate tarifele si taxele aplicate.