Inchirieri auto in orasul Targu Mures

Masinile noastre de inchiriat sunt acum disponibile, cu livrare si predare gratuita, si in Targu Mures. Alegeti masina dorita in functie de categorie, sau cautati modelul dorit in functie de anul de fabricatie, consum, tip de carburant si pret, si, in fisa detaliata a masinii, completati formularul de rezervare pe internet.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata din Targu Mures?

Resedinta a judetului Mures, orasul Targu-Mures, are o populatie de 164 000 de locuitori si este situat in lunca formata intre raurile Vatman si Voiniceni, la doar 330 de metri inaltime. Atestat pentru prima data, din punct de vedere documentar, in anul 1316 sub numele de targul cel nou al secuilor, orasul este casta a breslelor mestesugaresti, cu drepturi de administrare proprie si multiple privilegii castigate datorita intensificarii activitatii comerciale.

Reteaua locala de drumuri va permite sa vizitati folosind harta existenta in torpedoul masinii de la inchirieri auto Targu Mures, vechile cetati, ruine si turnuri de aparare, construite intre 1605 si 1615, pentru a proteja orasul de atacurile otomane, si pentru a pastra oaza de cultura si obiceiuri existenta intre zidurile sale.

Unul dintre cele mai mari 10 puncte de concentrare a traditiilor, activitatilor economice si culturale, orasul Targu Mures, se remarca prin cresterea sa din punct de vedere industrial, precum si prin polivalenta ramurilor producatoare (metale, textile, mobila si produse derivate din lemn). In ultima perioada, datorita accesului facil cu masina, la obiectivele turistice din vecinatate, orasul a cunoscut o crestere a incasarilor din turism.

Se ramarca astfel urmatoarele obiective turistice importante. Cetatea Targu Mures, este un edificiu construit initial de catre calugarii franciscani care au demarat lucrarea deja din secolul XIV terminand un secol mai tarziu, prin realizarea unui castel in forma de stea, cu avantaje din punct de vedere militar, si a doua erapam marcata de regandirea si refacerea unui nou zid de aparare cu o lungime totala de peste 900 de metri.

Majoritatea cladirilor de patrimoniu din oras, poarta amprenta stilului baroc, si sunt de o frumusete de neegalat. Majoritatea obiectivelor turistice importante, se gasesc la o distanta de circa 30 de kilometri, in afara sau in interiorul orasului, distanta care poate fi stabatuta usor in circa jumatate de ora cu vehicolul de la inchirieri auto Targu Mures. Spre deosebire de orasul capitala, Bucuresti, in Mures, aglomeratia nu este o problema atat de mare, si timpul petrecut in trafic este considerabil mai mic.

Puteti alege sa vizitati si traseul recomandat, marcat pe harta existenta in masina. In plus, daca considerati ca nu cunoasteti suficient de bine orasul, sau ca harta nu ofera suficiente informatii, puteti in orice moment sa inchiriati un dispozitiv de tip GPS care va va ajuta sa gasiti obiectivele turistice cautate.