Inchirieri auto in Pitesti si in alte orase din Nordul Romaniei

Puteti inchiria o masina in Pitesti, cu taxa de livrare si predare 0, in oricare dintre urmatoarele cartiere si zone: Centru, Gavana, Craiovei, Tudor Vladimirescu, Prundu, si Bascov. In plus beneficiati de preturi si oferte speciale pentru fiecare autoturism din lista prezenta pe acest site.

Ce sa vizitati cu masina inchiriata in Pitesti?

Orasul Pitesti este resedinta a judetului Arges, care include si Stefanesti, Curtea de Arges si Maracineni, judet avand o populatie totala estimata in jurul valorii de 179 500 de locuitori (2002). Municipiul este plasat in Campia Romana, in regiunea de contact a Piemontului Getic cu Campia Pitestilor, la intersectia dintre Raul Doamnei si Raul Arges. Orasul dispune de o bogata retea rutiera care va facilita calatoria cu masina de la inchirieri auto Pitesti, si este salasul uzinelor Dacia (de la Mioveni), unde Renault fabrica in prezent modele de succes, precum Logan, Dacia MCV si Dacia Sandero.

Pe teritoriul judetului Arges, puteti vizita cu masina numeroase vestigii istorice si arheologice datand din paleolitic. Pitestiul a fost atestat documentar inca din anul 1385, ca burg provincial situat aproape de Bucuresti. Insa urmele de locuire continua si dovezi de civilizatie care plaseaza orasul in inima rutelor comerciale ale vremii, dateaza inca din perioada daco-romana, cand orasul avea un deosebit rol de aparare, de-a lungul sau fiind situat Limes Transalutanus, sant cu val de pamant, la granita Imperiului Roman, cu rol de aparare.

Cu masina de inchiriat din Pitesti, puteti ajunge in Bucuresti rapid, orasele fiind conectate printr-o autostrada (numita generic A1) cu o lungime totala de 115 km. Orasul este nu doar un centru turistic de seama al Romaniei, dar si unul dintre cele mai importante orase din punct de vedere petrochimic (reamintim combinatul de la Arpechim, care prelucreaza materii prime pe baza de petrol, pentru fabricarea de mase plastice, cauciuc si ingrasaminte).

Odata ajunsi in Pitesti va recomandam sa vizitati Biserica Domneasca, un monument istoric construit in jurul anilor 1600, considerata a fi din punct de vedere arhitectonic una dintre cele mai inovative cladiri ale vremii. In vecinatatea orasului, in Curtea de Arges, unde puteti ajunge beneficiind de serviciile noastre de inchirieri auto, puteti vizita Manastirea Curtea de Arges, unde puteti afla mai multe detalii privind legenda Mesterului Manole.

Serviciile noastre de livrare si preluare a masinii de inchiriat din Pitesti sunt complet gratuite. Toate masinile prezente in sistemul nostru electronic pot fi livrate in Pitesti, cu o pre-rezervare de minim 3 zile la comenzile online, si de minim 1 zi la comenzile telefonice de urgenta. In ambele cazuri va sfatuim sa completati rezervarea online (chiar daca doriti sa faceti si o rezervare telefonica de urgenta). Completarea rezervarii online faciliteaza procesul de introducere automata a acestuia in sistemul nostru computerizat.