Inchirieri auto in Suceava, Iasi si Bacau

Daca doriti sa inchiriati o masina in judetele din nordul Romaniei, solicitati acest lucru prin plasarea corecta a unei rezervari. Completati in campurile "Predare" si "Livrare", in mod corect, judetul, orasul si strada unde doriti sa va intalniti cu agentul de inchirieri. In urma completarii formularului, veti fi contactat de call center-ul respectiv pentru judetul respectiv.

Ce sa vizitati folosind masina inchiriata in Suceava?

Municipiul Suceava, resedinta al judetului cu acelasi nume, are o populatie de circa 114 500 de locuitori, si este situat intr-o zona deluroasa, proprie culturii vitei de vie, la o altitudine care poate sa varieze intre 250 si 350 de metri. Orasul este bine conectat prin artere rutiere de principalele mari orase din zona moldoveneasca, dar si de capitala, aspect care faciliteaza calatoria cu masina de inchiriat.

Unul din cele mai vechi orase atestate arheologic, Suceava a fost locuita neintrerupt inca din neolitic. Din epoca dacica au ramas numeroase vestigii arheologice precum ziduri de cetati de aparare, monede, piese ceramice de o valoare inestimabila si numeroase obiecte de uz gospodaresc, specifice atat perioadei, cat si activitatilor economice dominante.

Capitala a Moldovei, suceava a fost inconjurata de un sant cu val de pamant, si rol de aparare, devenind de-a lungul domniei lui Stefan cel Mare unul dintre cele mai importante puncte strategice din intreaga Moldova. In 1600, Mihai Viteazul este primit cu urale in Suceava, ca primul intregitor al neamului Romanesc. Ulterior orasul intra sub dominatie austro-ungara, devenind independent dupa 1918 (monumentul poate fi vizitat cu automobilul de la inchirieri auto Suceava).

In ziua de astazi, orasul Suceava se remarca prin abundenta lacaselor de cult construite integral din lemn, prin vasta retea de unitati de arta si cultura dispersate teritorial, si prin industria si textile si confectii, pentru care orasul este inca renumit in intreaga Europa.

Cu masina de inchiriat preluata din Suceava, puteti vizita si Cetatea de Scaun, situata pe un piedestal ce domina intreaga vale, dezvoltata pornind de la o resedinta voievodala cu turnuri in forma de prisma. In plus, o data ajunsi in oras va sfatuim sa vizitati numeroasele magazine traditionale, de unde puteti achizitiona celebrele covoare moldovenesti. In plus agentii de inchirieri auto va pot sfatui cu privire la posibilele itinerarii turistice de urmat in cursul vizitarii orasului. In masina puteti gasi si o harta avand marcate principalele puncte turistice din oras. Nu ezitati sa solicitati orice informatii de care aveti nevoie in momentul intalnirii cu agentul care va preda cheile si documentele masinii precum si dispozitivul GPS in cazul in care ati optat pentru inchirierea acestuia.